12 mei Diepenveense Veldkeuken in de Notenhof

​De Diepenveense Veldkeuken, voor de verbinding en tegen de voedselverspilling.

Kwekerij Het Nieuwe Veld heeft het initiatief genomen om met een groep enthousiaste vrijwilligers eens per maand een soepcafé te organiseren voor de inwoners van Diepenveen. Iedereen die het gezellig vindt om met medebewoners samen te eten, is welkom, jong en oud. Iedere tweede zaterdag van de maand staat er een kop soep, brood en e toetje klaar.

We willen je graag uitnodigen om met ons de eerste soepmaaltijd te starten op 10 maart aanstaande tussen 18.00 en 20.00 uur en met ons proef te draaien.

Consuminderen

De Diepenveense Veldkeuken maakt de soep van producten die over zijn en die we niet willen weggooien. Een aantal ondernemers in Diepenveen, zoals de Albert Heijn, Kwekerij Het Nieuwe Veld en de Oosterwaarde doneren over-de-datum-producten die nog goed te eten zijn. Wat we eten is dus elke keer een verrassing. We vragen een kleine bijdrage voor de onkosten.

Vele handen maken licht werk

We zijn op zoek naar meer vrijwilligers die willen helpen koken, opdienen, afwassen en pruimen. Dus doe je graag mee, neem dan contact op met Hanne Struik, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur bereikbaar op 06-53972168

Locatie 12 mei

Op 12 mei mogen we met de Veldkeuken gebruikmaken van de Notenhof, Kerkplein 4, Diepenveen. U kunt de fiets parkeren achter de kerk.

« Vorige bericht
Volgende bericht »
logo
logo
logo
logo
logo
logo