14 maart Veldkeuken bij de Oosterwaarde gaat niet door.

​De Diepenveense Veldkeuken, voor verbinding en tegen voedselverspilling.

Op 14 maart is er geen een Veldkeuken. We eten om 18.00 uur bij de biologische tuinderij de Oosterwaarde aan de Sallandsweg 6, Diepenveen.

Opgeven kan via info@kwekerijhetnieuweveld.nl

Kwekerij Het Nieuwe Veld heeft het initiatief genomen om met een groep enthousiaste vrijwilligers eens per maand een soepcafé te organiseren voor de inwoners van Diepenveen. Iedereen die het gezellig vindt om met medebewoners samen te eten, is welkom, jong en oud. Iedere tweede zaterdag van de maand staat er een kop soep, brood en e toetje klaar.

We willen je graag uitnodigen om met ons de in de tuinen van de kwekerij van soepmaaltijd te genieten tussen 18.00 en 20.00 uur .

Consuminderen

De Diepenveense Veldkeuken maakt de soep van producten die over zijn en die we niet willen weggooien. Een aantal ondernemers in Diepenveen, zoals de Albert Heijn, Kwekerij Het Nieuwe Veld en de Oosterwaarde doneren over-de-datum-producten die nog goed te eten zijn. Wat we eten is dus elke keer een verrassing. We vragen een kleine bijdrage voor de onkosten.

Vele handen maken licht werk

We zijn op zoek naar meer vrijwilligers die willen helpen koken, opdienen, afwassen en pruimen. Dus doe je graag mee, neem dan contact op met Hanne Struik, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur bereikbaar op 06-53972168

Locatie 11 mei

Op 11 mei eten we om 18.00 uur met elkaar bij in De Notenhof, Dorpstraat 55a, Diepenveen. De maaltijdvoorbereiding start om 15.00 uur op de kwekerij.

« Vorige bericht
Volgende bericht »
logo VSB Fonds
logo Euro Leaf
logo Federatie landbouw en zorg
logo Kleinschalige zorg Salland
logo ZO
logo ZW
logo SKAL