Overname

​Na 18 mooie jaren is zorgkwekerij Het Nieuwe Veld per 1 januari 2024 overgedragen aan een opvolger, Konnected BV uit Deventer.

Na 18 mooie jaren is zorgkwekerij Het Nieuwe Veld per 1 januari 2024 overgedragen aan een opvolger, Konnected BV uit Deventer.

Het was een voorrecht om de kwekerij vanaf 2005 vanuit een verwaarloosd veldje te kunnen ontwikkelen tot een tuin waar met liefde werd gewerkt en waar vele kwetsbare mensen een veilige plek hebben gevonden. Onze slogan was ‘aarden en tot bloei komen’‘. Samen met een grote groep vrijwilligers en deelnemers, op een beschutte plek, werken aan het kweken van biologische planten en bloemen en de verzorging van de bijen, gesteund door de Vrienden Stichting en vele andere supporters heeft Het Nieuwe Veld gemaakt tot een bijzondere zorgkwekerij.

Het mooie is dat de re-integratie en dagbesteding voor mensen met een psychische problematiek en afstand tot de arbeidsmarkt maar ook de biologische kwekerij wordt voortgezet door de nieuwe eigenaar.. Ik blijf zelf nog een aantal dagen per week werkzaam op de kwekerij in de begeleiding van de deelnemers.

Dit is mijn laatste nieuwsbericht op deze website.

Hartelijke groet,

Hanne Struik

« Vorige bericht
Volgende bericht »
logo SKAL
logo Euro Leaf